Balans.

 

Vissa perioder är det svårt att få till den där eftersträvade balansen i livet.
Två personer i ett förhållande blir till fyra personer i en familj, o alla har sina egna behov o önskemål för att uppnå balans. Är det som uppgjort för krockar och obalans?
 
Vissa dagar behövs inte så mycket för att en av de små pärlorna, fyllda med livets alla tankar o aktiviteter, på höger sida i vågskålen ska bli större o tyngre vilket gör att det sakta men säkert tippar. 
Det kan räcka med en kort input från någon med det tillsynes just idag perfekta o harmoniska livet. 
Det kan räcka med att en person som ingår i livspusslet tyst fantiserar om kvällens tänkta löptur i skogen samtidigt som den bredvid högt planerar för att slutföra ett projekt som gynnar hela familjen. 
Det kan också räcka med att tiden eller orken inte tycks räcka till för det som ska hinnas med. 
Är det som uppgjort för krockar o obalans? 

Att parera mellan balans o obalans i livet o samtidigt försöka känna ett lugn är en konst. Att acceptera att en pärla på höger sida ibland väger lite mer, att förstå att alla har sina egna pärlor fyllda med olika innehåll. 
Det är som uppgjort för att påminna sig själv om att krockar o obalans kommer fortsätta komma, men att det också blir vad man själv gör det till. 
 
 


/angelica

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad fungerar för mig?

Det var för lite mer än ett år sen som jag satte ner foten åt mig själv o började fundera kring vilken/vilka metoder jag skulle behöva ta ti...